Poster-Dance-Fever website

Op vrijdag 19 januari organiseert de studentendans-vereniging Dance Fever een supervet gala! Dit gala is bedoeld voor onze eigen leden, de leden van onze zusterverenigingen en mogelijke aanhang. Het gala vindt plaats in De Vereeniging te Nijmegen.

Vereeniging 1

Vanaf 21:00 zullen de deuren open gaan en om 21:30 is de officiële opening. De dresscode voor dit gala is black tie. Op het gala is zowel een liveband als een DJ aanwezig en zullen er momenten zijn waarop gestijldanst kan worden. Wat de drank betreft is bier/fris vanaf €2,50 en wijn vanaf €3,75.

Tot 12 januari is het mogelijk om via de website een kaartje te bestellen voor €10,- per stuk. Als je graag iemand mee wilt nemen is dat uiteraard mogelijk (tot twee introducees)! Heb je nog geen kaartje besteld maar wil je toch komen? Dan is het mogelijk om een kaartje aan de deur te kopen. De kaartjes aan de deur kosten €12,- per stuk. Binnenkomst is tot 22:30.

Het is mogelijk om bij de (bewaakte) garderobe je jas op te hangen bij binnenkomst (€1,-).

Tijdens het gala zal gebruik gemaakt worden van de Kleine Zaal en de Sociëteitskamer. In het filmpje hieronder vast een kleine sfeerimpressie van deze prachtige locatie.

Probeer je een kaartje te bestellen maar lukt het niet om in te loggen op de site? Geen probleem! Als je lid bent van Dance Fever gebruik je je e-mailadres als gebruikersnaam en klik op ‘wachtwoord vergeten’ voor nieuwe inloggegevens.
Zusjes en oud leden kunnen kaarten bestellen via ons e-mailadres galacie@sdvndancefever.nl. Geef in de mail aan wie je bent, lid van een zustervereniging (zo ja, welke) of oud lid en of je iemand meeneemt.

Voor verdere vragen mail je ook naar galacie@sdvndancefever.nl.

In het kort...
WatDance Fever Gala
WaarDe Vereeniging, Keizer Karelplein 2D, 6511 NC Nijmegen
Wanneer19 Januari 2018
Kosten€10 per persoon, introducees zijn toegestaan.

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteit kan op deze pagina.