Vul je hier "Ja" in terwijl je je niet heringeschreven hebt of hebt aangemeld voor een andere cursus, dan wordt je inschrijving niet verwerkt! Het gaat hier om aanmelding voor een cursus in collegejaar 2017-2018.

Persoonlijke gegevens

Studie

Wanneer je geen student bent aan de Radboud Universiteit, de HAN of een andere opleidingsinstelling in Nederland mag je in principe geen lid worden van Dance Fever. Mocht je dit toch willen, doe dan een inschrijvingsverzoek door te mailen naar bestuur@sdvndancefever.nl.
Vul hier je studie in.

Contactgegevens

Cursussen

Let op! Wanneer je je voor meer dan één cursus binnen een dansdiscipline inschrijft is je inschrijving niet voor beide groepen gegarandeerd!
* Voor de vrije trainingsuren is het verplicht om in een andere stijldanscursus van minimaal C niveau te dansen. Deze cursus betreft de vrije dansuren op dinsdag.
** Aan deze cursussen kun je slechts deelnemen wanneer je de auditie met goed gevolg hebt afgelegd en de docent heeft gezegd dat je je mag inschrijven. Haal je de auditie niet, dan wordt je automatisch voor deze cursus uitgeschreven.
*** Voor het deelnemen aan deze cursus is het dansen in Klassiek Ballet Gevorderden verplicht. Wanneer je Klassiek Ballet Halfgevorderden danst en ook aan de cursus spitzen deel wil nemen, stuur hiervoor dan een verzoek naar het bestuur.
**** Voor Showdance Demoteam is deelname aan Showdance Gevorderd verplicht, en voor Hiphop Wedstrijdteam minimaal Hiphop Halfgevorderd.

Commissies

Naast dat Dance Fever een dansvereniging is zijn we natuurlijk ook een studentenvereniging! Als je al langer lid bent van Dance Fever wordt commissiewerk heel erg aangeraden en gewaardeerd. Zonder commissies hebben wij geen vereniging!

Link naar het machtigingsformulier.