Inschrijven
Op dit moment kun je je niet inschrijven. De volgende inschrijfperiode is in september 2017.

Ieder jaar dien je je opnieuw in te schrijven voor een danscursus. Je lidmaatschap voor de vereniging loopt echter stilzwijgend door.

Voor het weekend waarna de reguliere lessen beginnen, moet jouw inschrijving dus binnen zijn zodat wij de groepsindelingen kunnen maken. Dat weekend word je middels een mailtje op de hoogte gebracht in welke groep(en) je geplaatst bent. Let op! Aanmelden staat dus niet gelijk aan toelating tot die groep!

Voor de stijldanslessen geldt nog één extra inschrijfregel. Je kunt je namelijk niet inschrijven zonder de naam van je partner op te geven, of expliciet te vermelden dat je nog geen partner hebt. Als je dit niet correct invult dan kan je inschrijving niet worden verwerkt. Je dient voor elke groep waarin je danst aan te geven met wie je danst, dus ook als je leenheer of leendame bent. Mocht het zo zijn dat je pas na je inschrijving hoort met wie je gaat dansen, dan dien je hiervoor eerst contact op te nemen met het bestuur.

Wil je je voor het eerst inschrijven als lid van Dance Fever? Bekijk dan het stappenplan om lid te worden!

Contributie en lesgeld
Je betaalt altijd het volledige lidmaatschapbedrag, ongeacht of je een heel of een half jaar bij ons danst. Daarnaast betaal je voor elke cursus waaraan je deelneemt cursusgeld en krijg je korting op de tweede en elke volgende cursus (dit geldt alleen voor inschrijvingen voor een geheel jaar). Uitzonderingen op de korting voor een tweede cursus zijn: Showdance Gevorderden, Klassiek Spitzen en alle wedstrijd en demogroepen. Voor deze cursussen betaal je dus altijd het hele bedrag. Wanneer je slechts een half jaar bij ons danst, betaal je een gereduceerd tarief.
Hier kun je meer informatie vinden over de tarieven en contributie.

Verplichte sportkaart RSC
Wanneer je ingeschreven staat voor een cursus dien je in het bezit te zijn van een sportkaart van het RSC. Het RSC zorgt namelijk voor de locatie en heeft een aantal docenten van ons in dienst.
Naast het dansen bij Dance Fever kun je met je sportkaart nog véél meer, bijvoorbeeld fitnessen of een zaaltje huren.
Je dient de sportkaart voor 1 oktober te hebben aangeschaft of verlengd. Als je na deze datum geen geldige sportkaart blijkt te hebben, zul je worden uitgeschreven voor de cursus(sen) en word je geregistreerd als niet-dansend lid (deze betalen enkel contributie en geen lesgeld). Het is niet toegestaan om deel te nemen aan de cursussen zonder sportkaart. Hiervoor kan een boete worden opgelegd door het RSC die je zelf moet betalen. Hier wordt op gecontroleerd!
Vraag hier je sportkaart aan!

Presentie en afmelden
Bij elke les worden de presentielijsten ingevuld door de docent of door de leden zelf. Zorg dat je deze elke keer netjes invult. Wij willen namelijk graag weten hoeveel plek er gedurende het jaar is in de groepen, zodat wij daar rekening mee kunnen houden bij de inschrijvingen. Ook als er fouten staan in je naam, of als je er niet op staat, dan kun je dat op de presentielijst aangeven en zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk verwerkt wordt.

Als je van tevoren weet dat je niet bij een les kunt zijn, dan kun je dit doorgeven aan de commissaris dans door te mailen naar bestuur@sdvndancefever.nl. Dit is belangrijk voor ons om te weten, zodat wij de docent kunnen inseinen als ineens 90% van de groep zich heeft afgemeld. Dit komt vooral in tentamentijd geregeld voor.

Uitschrijven
Aan het eind van het collegejaar vervalt de inschrijving voor een cursus automatisch (daarom moet je je daar ieder jaar opnieuw voor inschrijven), maar het lidmaatschap van de vereniging echter niet. Het lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. Dit betekent dat je je voor het begin van het nieuwe collegejaar schriftelijk (= via e-mail) moet afmelden als je het daaropvolgende collegejaar geen lid meer wilt zijn. De deadline is steeds 31 augustus van het collegejaar waarin je nog wel lid was.

Verzoeken tot uitschrijving die na 31 augustus binnenkomen, worden niet meer verwerkt en daardoor zal het lidmaatschap automatisch veranderen in ‘niet-dansend lid’. Als je eerst de proeflessen van het nieuwe jaar wilt afwachten voordat beslist of je je laat uitschrijven, dan kan dat natuurlijk. Je moet dit dan van tevoren (ook voor 31 augustus) aan het bestuur laten weten. Vervolgens moet je voor de inschrijfdeadline laten weten of je alsnog uitgeschreven wilt worden. Krijgen wij na deze deadline bericht van jou, dan zul je dat collegejaar ‘niet-dansend lid’ worden en alsnog de contributie verschuldigd blijven.