Algemeen
Voor alle stoere dames en heren biedt onze vereniging een cursus Hiphop. Binnen Dance Fever wordt Hiphop op drie niveaus gegeven: beginners, halfgevorderden en gevorderden. De beginnerslessen worden gegeven door Lies Huitema en het enthousiasme spat er bij haar lessen vanaf. De lessen halfgevorderden en gevorderden worden gegeven door N’kia Landburg. Zij studeert Urban in Arnhem en heeft ervaring met verschillende disciplines binnen Hiphop, waaronder House, Waacking en Locking.

Lesinhoud
We beginnen met een kleine warming up, rekken en strekken en wat krachtoefeningen. Daarna wordt er gewerkt aan stukjes choreografie. Terwijl je deze stukjes leert zul je steeds meer passen en technieken leren die bij Hiphop horen. Ook wordt veel gewerkt aan houding en attitude onder het dansen.

Wedstrijdgroep
Wil je nog meer uitdaging dan de reguliere lessen? Dat kan! N’kia traint elke week een uur met een wedstrijdgroep die tot het uiterste gaat! Dit uur is direct na het gevorderden uur. In de laatste week van de proeflessen worden er audities gehouden voor deze groep.