Algemeen
Hiphop is één van de best lopende stijlen binnen Dance Fever. Voor alle stoere dames en heren biedt onze vereniging dan ook een cursus in deze dansstijl. Binnen Dance Fever wordt hiphop op drie niveaus gegeven: beginners, halfgevorderden en gevorderden. Deze lessen worden gegeven voor Liza Panjoel. Ze is een ethousiaste docente die net afgestudeerd is in Tilburg aan de Fontys Hogeschool voor kunsten. Ze heeft verschillene projecten gedaan waarbij ze onderandere achtergrond danseres is geweest bij het programma ‘Dance Dance Dance.’

Lesinhoud
We beginnen met een kleine warming up, rekken en strekken en wat krachtoefeningen. Daarna wordt er gewerkt aan stukjes choreografie. Terwijl je deze stukjes leert zul je steeds meer passen en technieken leren die bij hiphop horen. Ook wordt veel gewerkt aan houding en attitude onder het dansen.

Er is dit jaar een beginners-, halfgevorderden en een gevorderdengroep. De choreografieën in de gevorderdengroep zijn geavanceerder en het tempo ligt hoger.

Wedstrijdgroep

Wil je nog meer uitdaging dan de reguliere lessen? Dat kan! Liza traint twee keer per week een wedstrijdgroep die tot het uiterste gaat! In de laatste week van de proeflessen worden er audities gehouden voor deze groep.