Algemeen
Dance Fever heeft sinds een paar jaar de nieuwe stijl showdance aan het dansaanbod toegevoegd. Met een mix van het stoere streetdance, sexy burlesque, het vrolijke musical en strakke jazzmoves, weten de drie groepen bij ieder optreden een fantastische show neer te zetten.

Deze lessen worden gegeven door Fleur Elkink. Fleur is bezig met de opleiding HBO Docent Dans op ArtEZ Hogeschool voor de kunsten en heeft al een diploma MBO Dans op zak. Ze heeft kennis over en ervaring met heel veel verschillende dansstijlen, zoals klassiek ballet, jazz, maar ook hiphop, flamenco en showdans. 

Lesinhoud
Tijdens de lessen wordt er veel aandacht besteedt aan uitstraling en uitwerking van de dans. Uiteraard is deze groep ook geschikt voor mannen: deze kunnen per slot van rekening ook stoer en sexy dansen!

We hebben op dit moment een beginners, een gevorderden groep en een wedstrijdgroep, waarvoor aan het begin en het midden van het dansjaar audities worden gehouden. Voor de beginners en gevorderden geldt dat de audities niet bindend zijn. Je krijgt feedback waar je het aankomende dansjaar aan kunt werken. Bij de wedstrijdgroep is er wel sprake van een selectie. De audities vinden altijd plaats op de laatste les van de proeflessen.