Ter afsluiting van het dansjaar organiseert de AcCo weer een heerlijke barbecue met daaraan aansluitend het legendarische open podium. Deze gezellige avond zal op vrijdag 22 juni beginnen met een barbecue achter het Huygensgebouw vanaf 18.30 uur. Je kunt je via de link hieronder inschrijven! De kosten zijn €6,-.

De inschrijvingen zijn gesloten.
Voor een act bij het open podium, mail de AcCo!

Na de barbecue gaan we door naar café The Shuffle voor het open podium, dat zal beginnen om 21.00 uur (inloop vanaf 20.30 uur). Het open podium is gratis toegankelijk voor alle leden, dus ook als je niet mee kunt eten met de barbecue kun je gezellig aansluiten.

Kun jij jongleren op een eenwieler, of een hele zaal aan ‘t lachen krijgen met je grappen? Heb jij een stem als een nachtegaal of heb je gewoon iets anders leuks dat je graag wilt delen met je mededansers?
Geef je dan op voor het open podium door ons een mailtje te sturen (acco@sdvndancefever.nl) en daarin te vermelden wat voor act je hebt, eventueel met wie en welke apparatuur je daarvoor nodig hebt. We kijken uit naar jullie acts!

Tot dan!

Liefs,
De AcCo

In het kort...
WatBarbecue en open podium
WaarHuygensgebouw en café The Shuffle
WanneerVrijdag 22 juni, vanaf 18.30 uur. Open podium begint om 21.00 uur (inloop vanaf 20.30)
KostenBBQ: €6,-. Open podium gratis toegankelijk