S.D.V.N. Dance Fever is een gezellige vereniging met zeer gemotiveerde en leergierige leden. We zoeken enthousiaste docenten voor de beginnersgroepen Hiphop, Klassiek Ballet en Showdance. We zoeken iemand met ervaring in een of meer van de genoemde stijlen en zich op zijn of haar gemak voelt voor een groep studenten. Het is voor ons belangrijk dat er een klik is met de studenten en met de vereniging.

De lessen worden gegeven in de Jan Massinkhal (Nieuwe Dukenburgseweg 5 Nijmegen). De betreffende lessen zullen vanaf september 2018 op dinsdag- of woensdagavond gegeven worden. Voor de vergoeding zijn wij gebonden aan de vrijwilligersvergoeding.

Heb je interesse om vanaf september 2018 docent van een of meer van de genoemde stijlen bij onze vereniging te komen? Stuur dan je motivatie en CV naar Esmé Rijndertse, commissaris dans van S.D.V.N. Dance Fever (comm.dans@sdvndancefever.nl). Voor verdere informatie kun je ook mailen naar dit adres, of telefonisch contact opnemen met Esmé via 06-31228803.