Ook als een van de grootste studentensportverenigingen van Nijmegen, kunnen wij uiteraard niet zonder onze sponsoren. Enkele zijn terugkomende sponsoren, enkele incidenteel. Hoe dan ook verdienen zij een vermelding, omdat zij het mogelijk maken voor ons om zo speciale acties/activiteiten aan onze leden aan te kunnen bieden.

D&M Dancewear
Dit jaar hebben wij het geluk een nieuwe samenwerking met D&M Dancewear te mogen beginnen. Zij gaan voor ons de ledenkleding verzorgen, zodat de leden van Dance Fever in prachtige ledenkleding hun vereniging kunnen presenteren. Voor meer informatie over ledenkleding, kijk op deze pagina.

Feestwinkel 365
Over de jaren heen is er altijd gezorgd vanuit Feestwinkel, waardoor themaborrels en uitvoeringen altijd nog een groter succes waren dan normaal. Er is onder andere altijd gezorgd voor een bepaald budget op de site en 10% korting in de webwinkel voor onze leden.

Brouwtoren
Dit jaar is een nieuwe samenwerking met de mannen van Brouwtoren gestart. Het zijn enthousiaste heren met hart voor studentenverenigingen en natuurlijk voor bier. En wat gaat er nou beter samen dan studenten en bier?!