De AcCo is de ActiviteitenCommissie van Dance Fever.

Wij zijn acht enthousiaste leden die samen proberen leuke activiteiten te bedenken en te organiseren voor alle leden van Dance Fever. De AcCo bestaat uit leden die bij verschillende stijlen dansen.

De activiteiten die georganiseerd worden zijn soms dansgerelateerd, maar soms ook totaal iets anders. Denk bijvoorbeeld aan een leuke dansworkshops, maar ook aan een diner rouler, Magic Bowlen, Nieuwjaarsgala, kamp en de barbecue met open podium. Er wordt iedere maand een leuke activiteit georganiseerd dus zit er vast een activiteit bij die jij leuk vindt!

De activiteiten van Dance Fever worden onder de aandacht gebracht via de nieuwsbrief, de website, facebook en bij alle danslessen. Wij zien je graag bij een van de activiteiten om andere leden te ontmoeten, je danspartner of dansgroep beter te leren kennen, gewoon lol te hebben met de leden die je al kent, of misschien gewoon om de leuke activiteit.  Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit of heb je een vraag of een tip voor de AcCo? Mail dan naar: acco@sdvndancefever.nl

Hopelijk tot snel!

 

Leden

  • Walter Rensen  (Voorzitter)
  • Esmé Rijndertse  (Secretaris)
  • Raméla Stuart  (Penningmeester)
  • Annelie Verberne